Sell Rawatan Penyakit Intense Energie BC100 Body CreamHOME > OTHERS > HEALTHCARE BACK TO LISTING ➲

1


Sell Rawatan Penyakit Intense Energie BC100 Body Cream

Sakit
Pelbagai penyakit yang ada dimuka bumi ini yang dapat menggugat rutin harian kita terutamanya penyakit-penyakit kronik yang mungkin akan membuatkan anda tidak mampu untuk melakukan rutin harian anda seperti manusia normal.

Tahukah anda penyakit ini datangnya dari :
Peredaran darah yang tidak lancar
Makanan diproses dan makanan segera
Gaya hidup yang sentiasa sibuk
Pencemaran alam sekitar


Semestinya anda sendiri takut untuk berhadapan dengan penyakit-penyakit yang mungkin boleh menjejaskan status kehidupan bahagia anda. Hampir setiap hari anda menjaga kesihatan anda tetapi penyakit ini sering akan timbul tanpa diduga sesiapa. Adakah anda penghidap penyakit kronik dan anda mahu berputus asa dengan kehidupan anda?

Penyakit Kronik adalah seperti :
Darah Tinggi
Darah Rendah
Migrain
Strok
Kanser
Gout
Sakit Sendi dan Tulang
Penglihatan yang Kurang Jelas
Kencing Manis
Obesiti
dan Sebagainya
Untuk Maklumat Hubungi Zulfikri : 0176644837

Mari saya perkenalkan anda dengan Intense Energie atau BC100 Body Cream. Sejujurnya saya bukan mahu menentukan hidup anda tetapi saya hanya mahu mensyorkan produk Intense Energie atau BC100 Body Cream ini kerana dari pengalaman saya. Sebelum itu saya perkenalkan diri saya, nama saya Muhammad Zulfikri dan lahir di Bagan Dato Perak pada 28 April 1992. Saya masih muda tetapi sering sakit kepala mungkin kerana keterunan saya mempunyai migrain. Alhamdulillah selepas 10 Minit saya pakai Intense Energie atau BC100 Body Cream kepala saya jadi ringan.

Ayah saya juga mempunyai penglihatan yang kurang jelas dan kabur-kabur bila dimalam hari. Setelah ayah saya mencuba Intense Energie atau BC100 Body Cream dalam 20-30 minit penglihatannya agak jelas dari biasa.

Memang diakui produk ini bagi seseorang yang ingin mencubanya terasa agak berat untuk membelinya kerana harganya yang mahal tetapi kesan kebaikannya amat jelas terutama bila digunakan pada seseorang yang berumo kerana tenaga meraka tidak sekuat orang muda. Nenek saya pernah mencuban sendiri Intense Energie atau BC100 Body Cream dan ia sendiri mengakui memang terasa perubahan tenaga didalam badannya menjadi lebih bertenaga.

Kenapa saya ingin mensyorkan Intense Energie atau BC100 Body Cream pada anda?
2 minggu yang lepas mak cik saya terlantar di hospital disebabkan penyakit misteri, setelah diambil air sum-sumnya doktor mengesahkan ia menghidap kanser otak tahap 4. Semasa didalam pengawasan doktor mak cik saya tiba-tiba menjadi sawan dan mukanya berubah membengkak. saya mengsyorkan Intense Energie atau BC100 Body Cream dan alhamdulillah setelah dipakai selama 2-3 hari muka mak cik saya kembali normal dan kembali ceria seperti biasa. Mak cik saya kini telah mampu bangun dan berjalan walaupun masih belum seperti biasa tetapi perubahan sudah kelihatan pada dirinya.

Produk Intense Energie atau BC100 Body Cream ini juga telah disyorkan ibu saya kepada kawannya kerana mak kepada kawan ibu saya menghidap strok sebelah kanan. Tangan dan kakinya tidak mampu bergerak. Setelah sehari memakai Intense Energie atau BC100 Body Cream mak kepada kawan ibu saya tadi telah mampu menggenggamkan tangannya. Apa yang saya lihat jika penyakit ini baru terjadi kepada seseorang dan memakai produk Intense Energie atau BC100 Body Cream ini Insya-Allah kesannya cepat untuk kembali pulih.


Faedah Unik:
1. Mengaktifkan sel darah dengan
memisahkan kelompok Rouleaux
sel darah yang melekit
2. Membantu melancarkan
peredaran darah dan
membekalkan oksigen
kepada sel-sel darah badan
3. Memulihkan medan tenaga manusia bagi memberikan perlindungan kuat daripada bahaya radiasi
4. Menyesuaikan cakra manusia (titik pusat tenaga badan manusia) kepada tahap yang sihat
5. Meningkatkan keanjalan kulit dan kelihatan awet muda
6. Meningkatkan tenaga, anti-stres, ketenangan yang lebih baik dan melegakan tekanan

7. Resapan yang cepat ke permukaan kulit dan melembapkan kulit secara intensif (khususnya kulit yang kering)

453
Monthly Hits

31501
Total Hits

24 Jan 2014
posted on

Kepong
Kuala Lumpur

RM180.00
This advertisement was posted on
24 January 2014.

Add a review

Share on

             

Muhammad Zulfikri
Advertised by

0176644837
Contact Advertiser

Contact Advertiser [ − ] Hide

Name*


Email Address*


Contact No.


Message*

Code not clear? Click Here

Security CodeAdvertisement

Advertisement

Reviews Write a review to share with others what you think about the advertisement.
comments powered by Disqus
Advertisement